Ion Dron cheamă partidele proeuropene să participe la alegeri cu o listă comună de candidaţi. Platforma DA nu va fi invitată la discuţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Ion Dron, liderul grupului de iniţiativă pentru constituirea Partidului Politic „Pentru Oameni, Natură şi Animale” (PONA) cheamă partidele politice proeuropene (cu excepţia Platformei DA) şi unioniste să participe joi, 11 octombrie, la o dezbatere pentru formarea unei liste comune de candidaţi la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Într-o conferinţă de presă lă IPN, Ion Dron, a menţionat că pe scena politică moldovenească lupta se duce între două tabere, iar acest lucru ţine Republica Moldova pe loc, reformele începute nu au continuitate, iar procesele democratice sunt blocate.

„Republica Moldova poate fi guvernată prin alianţă, cu promisiuni reale pentru cetăţeni şi cu lucruri logice în gestionarea treburilor de stat”, a spus Ion Dron.

Ion Dron se adresează celor care intenţionează să participe la alegerile parlamentare să se alăture ideii de formare a listei comune de candidaţi – Liga interesului naţional. Aceasta, în opinia sa, poate face front comun împotriva unei eventuale alianţe după alegerile din februarie 2019 PDM-PSRM sau PSRM-PDA.

Ion Dron a făcut apel către cei pentru care alegerile parlamentare din februarie 2019 nu sunt un scop în sine, pentru care interesul comunitar este mai important decât interesul personal, pentru cei care mai au vocaţie şi verticalitate, să vină la şedinţa de dezbatere şi de constituire a Ligii interesului naţional joi, 11 octombrie, ora 14.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN.

Ion Dron va trimite invitaţii la dezbateri Partidului Liberal Democrat, Partidului Liberal, Partidul Politic Antimafie, Partidului Acţiune şi Solidaritate, Partidului Naţional Liberal, Partidului Democraţia Acasă, Partidului Verde Ecologist, Partidului Uniunea Centristă şi Partidului Voinţa Poporului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite