Ion Diacov: Am votat pentru un Chişinău lipsit de corupţie

Ion Diacov: Am votat pentru un Chişinău lipsit de corupţie

Ion Diacov, candidatul Partidului Politic Partidul Nostru la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, a votat pentru un oraş lipsit de corupţie. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, candidatul a spus că „primarul Chişinăului este persoana care poate pune punct corupţiei în capitală”, transmite IPN.

Potrivit lui Diacov, oamenii corupţii se învârt de ani buni în jurul Primăriei Chişinău ca în jurul unui „bazin mare de finanţe şi de posibilităţi de a se îmbogăţi”. „Toţi au promis că o să trăim într-un oraş unde o să curgă râuri de lapte, trotuare, şcoli, grădiniţe, în condiţiile în care corupţia înfloreşte, banii se fură de dimineaţă până seară”, a spus Ivan Diacov.

Către ora 12.30, în municipiul Chişinău au votat peste 95 de mii de chişinăuieni sau aproape 13% din numărul alegătorilor cu drept de vot. Pentru a fi validate alegerile, la urne trebuie să se prezinte  25% din alegători.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: