Ion Diacov a depus actele la Consiliul electoral de circumscripţie Chişinău

Ion Diacov a depus actele la Consiliul electoral de circumscripţie Chişinău

Fostul procuror al municipiului Chişinău, Ion Diacov, candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar, a depus astăzi, 19 septembrie, actele pentru înregistrare la Consiliul electoral al circumscripţiei electorale municipale Chişinău, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ion Diacov susţine că vrea să vină la Primărie pentru că ştie cum stau lucrurile din interior, cunoaşte oraşul, schemele de la Primărie. El garantează că, dacă câştigă mandatul de primar, va face ordine în Primărie şi o va elibera de toţi cei implicaţi în scheme ilegale.

Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, este sigur că echipa formaţiunii pentru CMC, alături de Ion Diacov, candidat la funcţia de primar, „are toate cunoştinţele şi posibilităţile de a salva Chişinăul, care e cea mai distrusă localitate din Moldova”.

Renato Usatîi mai spune că este în discuţii cu mai mulţi experţi pentru a construi un grup de specialişti care să muncească pentru Primăria Chişinău şi Bălţi în vederea atragerii investiţiilor.

19 septembrie este ultima zi în care pot fi depuse dosarele pentru participare la alegerile din 20 octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările