Ion Chicu a votat: Moldova cu siguranţă are viitor. Trebuie doar să ne prezentăm la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Chicu

Alegerile sunt un exerciţiu extrem de responsabil pentru Republica Moldova. Este important ca toţi cetăţenii Republicii Moldova să treacă cu succes peste acest exerciţiu şi să-şi aleagă şeful statului. „Republica Moldova, cu siguranţă, are viitor, trebuie doar de muncit mult, de crezut în aceasta şi să ne prezentăm astăzi la vot”, a declarat premierul Ion Chicu, după ce şi-a exprimat dreptul la vot în această dimineaţă, transmite IPN.

Premierul a venit la secţia de votare împreună cu soţia sa.

„Eu sunt sigur că fiecare cetăţean al Republicii Moldova ştie pentru ce votează, ştie că în mâinile fiecăruia dintre noi este soarta ţării, a fiecăruia în parte, şi este necesar de făcut o decizie corectă, astăzi aşa cum cred că am făcut-o eu”, a mai spus Ion Chicu.

Premierul a venit şi cu un mesaj în limba rusă, îndemnând alegătorii să iasă la vot, să decidă soarta ţării pentru următorii patru ani.

Cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt aşteptaţi astăzi, 1 noiembrie, la urne pentru a alege preşedintele ţării pentru următorul mandat de patru ani. Secţiile de votare sunt deschise de la ora 7.00 până la ora 21.00. Opt candidaţi luptă pentru fotoliul de preşedinte.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite