Ion Chicu va participa la şedinţa prim-miniştrilor Uniunii Euroasiatice. Igor Dodon: Este o premieră

Ion Chicu va participa la şedinţa prim-miniştrilor Uniunii Euroasiatice. Igor Dodon: Este o premieră

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, va pleca în această săptămână într-o vizită în Kazahstan pentru a participa la şedinţa prim-miniştrilor Uniunii Euroasiatice. Anunţul a fost făcut luni, 27 ianurie, de către preşedintele Igor Dodon. Şeful statului a dat de înţeles că laudă această decizie a premierului, subliniind că „este o premieră”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cunoaşteţi că noi suntem observatori în cadrul acestei organizaţii importante. Am obţinut în 2018 dreptul de a fi observatori”, a declarat Igor Dodon după întâlnirea tradiţională de luni cu premierul şi preşedintele Parlamentului.

Cât priveşte agenda sa, Igor Dodon a anunţat că miercuri va participa la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

„Voi veni cu o luare de cuvânt şi voi răspunde la întrebările deputaţilor parlamentelor naţionale delegaţi în APCE. Am întrevederi cu toată conducerea, începând cu secretarul general şi toate persoanele care conduc diferite comisii şi toţi ambasadorii acredidaţi pentru APCE la Strasbourg”, a mai spus Dodon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: