Ion Chicu, atac dur la Maia Sandu: „Pe cine vrea ipocrita asta să mintă din nou? A adus la putere o gaşcă de analfabeţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Chicu si Maia Sandu

Ex-premierul Ion Chicu s-a dezlănţuit, marţi dimineaţă, şi a lansat o serie de atacuri la adresa preşedintelui Maia Sandu. Fostul prim-ministru a rămas indignat după ce şefa statului a declarat că actuala guvernare nu intenţionează să negocieze cu ruşii de la Gazprom preţul la gazele naturale şi după ce şefa statului a afirmat că majorarea preţurilor la diferite produse este cauzată de scumpirile de pe piaţa mondială.

„Rarisim exemplu de ipocrizie în raport cu oamenii care au crezut-o. Cu ceva timp în urmă, Maia Sandu avea o singură explicaţie la creşterea preţurilor - „când va veni ea la putere, preţurile nu vor mai creşte”...Împreună cu ea, a adus la putere o gaşcă de analfabeţi, care au promovat o lege dictată de o companie petrolieră. Sunt atât de netoţi, încât nu-s în stare să înţeleagă nici ce le scriu alţii. Altfel, nu pot înţelege ieşirea plină de sine a lui Radu Marian, care se lăuda cu legea, care deja a 8-a zi consecutivă majorează preţurile la petroliere”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

Referitor la afirmaţia Maiei Sandu, făcută la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, că Moldovagaz este responsabilă pentru negocierile preţului la gazul natural, Ion Chicu a spus că Maia Sandu „încearcă să-şi decline responsabilităţile iar şi iar”. 

„După scumpirea drastică a preţului la gaz, va da vina pe Moldovagaz, deşi ar trebui acum să se ocupe ea personal de acest subiect. Nu această întreprindere, pe care nişte trădători au cedat-o ruşilor în 1998-1999, negociază preţurile cu Gazprom. Pentru câ Moldovagaz este Gazprom, aparţine Gazpromului. Pe cine vrea ipocrita asta să mintă din nou? Maia Sandu, puneţi-vă guvernul de verişoare la lucru, că vine iarna de îngheaţă toată Moldova”, a menţionat Chicu.

Ex-premierul a mai adăugat că „în loc să se preocupe de negocieri pentru a obţine un preţ cât mai convenabil, Maia Sandu şi toată armata ei de consultanţi-mercenari se găndesc doar la efecte politice, cum să paseze responsabilitatea dezastrului pe alţii”. 

„Trist, dar previzibil”, a încheiat Chicu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite