Ion Ceban răspunde criticilor celor din PAS: Vă urez să realizaţi măcar 10% în ţară din ceea ce am făcut eu în Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ceban, primar general
Ion Ceban, primar general

Primarul general, Ion Ceban, a venit cu o replică după ce a fost criticat de către unii exponenţi ai PAS pentru lipsa de rezultate în activitatea de la Primărie. Ion Ceban le-a reproşat reprezentanţilor guvernării să nu mai stea pe Facebook, dar să dea o mână de ajutor Primăriei Chişinău.

„Celor care sunt de la guvernare şi care sunt foarte vocali pe Facebook, le urez să realizeze în doi ani de zile, la nivel de ţară, măcar 10% din ceea ce am făcut noi în Chişinău. Dacă veţi realiza mai mult, eu chiar mă voi bucura, pentru că asta oamenii aşteaptă şi pentru asta va fost oferită încrederea. Astăzi, eu spun cu toată mândria: O maşină mai puternică, ce oferă rezultate mai mari decât Primăria Chişinău, nu există”, a declarat Ion Ceban luni, 18 octombrie, în cadrul şedinţei săptămânale a serviiilor Primăriei.

„Noi, spre deosebire de foarte multă lume care vă reprezintă pe reţelele de socializare (n.r. - se referă la simpatizanţii PAS), nu vorbim, dar municim. Oamenii aşteaptă rezultate. Apucaţi-vă şi Dvs de lucru”, a mai spus Ceban.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite