Ion Ceban: Noi nu facem agitaţie electorală, ci consultări cu cetăţenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful fracţiunii PSRM în Consiliul Municipal Chişinău, Ion Ceban, spune că Partidul Socialiştilor nu face agitaţie electorală în cadrul mitingurilor pe care le organizează în raioane, dar se consultă cu cetăţenii în privinţa programului electoral şi a viitorilor candidaţi la parlamentare. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la NTV Moldova, transmite IPN.

„Noi ne consultăm cu cetăţenii să aflăm cum văd ei structura noastră, oamenii noştri, dacă aceştia coincid cu criteriile existente în societate. În plus, nimeni nu a identificat candidaţii electorali. Noi colectăm opinii şi vom ţine cont de ele când vor fi aleşi candidaţii”, a afirmat Ion Ceban. Potrivit lui, decizia finală privind candidaţii va fi adoptată la Consiliul republican al formaţiunii, care va avea loc mai târziu.

Jurnalistul Alexandr Stahurski consideră că cel mai important în următoarele alegeri va fi monitorizarea scrutinului din partea UE. „Dacă noi dorim ca totul să fie cinstit, atunci hai să facem astfel încât regulile de joc să fie asigurate de cineva”, spune jurnalistul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite