Ion Ceban, despre organizarea unui referendum de demitere a lui Dodon: Suntem gata de o nouă confruntare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Ion Ceban, a comentat joi, 18 mai, iniţiativa liberalilor de a demara campania de colectare de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a lui Igor Dodon. Ceban speră că acest proces doar va grăbi provocarea alegerilor parlamentare anticipate.

„Nu ne miră acest fapt, era de aşteptat că această guvernarea eurounionistă va încerca să înlăture un preşedinte care în mod consecvent consolidează statalitatea şi identitatea moldovenească a poporului nostru. Ştim a cui portavoce este Ghimpu. Înţelegem aşadar că actuala Coaliţie de guvernare, a cărei componentă activă este Partidul Liberal, doreşte un referendum împotriva preşedintelui Igor Dodon”, a menţionat Ion Ceban într-o postare pe Facebook.

De asemenea, Ceban susţine că preşedintele este gata de o „nouă confruntare cu această guvernare şi vom demonstra încă o dată că avem de partea noastră susţinerea majorităţii absolute a cetăţenilor”.

„Sperăm foarte mult că ceea ce iniţiază Coaliţia de guvernare va grăbi sfîrşitul ei. Şi va apropia alegerile parlamentare anticipate”, a conchis Ceban.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite