Ion Ceban, despre dosarul penal deschis pe numele şefei ANI: „Oamenii incomozi guvernării sunt urmăriţi şi persecutaţi politic”

Ion Ceban, despre dosarul penal deschis pe numele şefei ANI: „Oamenii incomozi guvernării sunt urmăriţi şi persecutaţi politic”

Ion Ceban

Primarul Chişinăului, Ion Ceban, consideră că dosarul penal deschis pe numele şefei ANI, Rodica Antoci, este unul politic. Potrivit edilului, „oamenii incomozi guvernării sunt urmăriţi şi persecutaţi politic.”

Ştiri pe aceeaşi temă

Ion Ceban consideră că şi în acest caz, scopul percheziţiilor este de a aduce „în funcţii persoane loiale, verişori şi verişoare, care sunt gata să îndeplinească toate comenzile lor.”
 
„La ANI în curând urmează să depună toţi declaraţii pe avere, luna martie se apropie şi cred că cei de la guvernare au ce ascunde, iar doamna director nu le este pe plac că nu îndeplineşte ordinele lor. Toate anchetele şi dosarele pornite de ei sunt praf de ochii cetăţenilor, fără probe şi dovezi”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Preşedinta Autorităţii Naţionale de Integritate, Rodica Antoci, împreună cu o angajată din cadrul instituţiei, sunt cercetate într-o cauză penală pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu. După efectuarea percheziţiilor, Procuratura Anticorupţie precizează că celor două funcţionare le-au fost înmânate citaţii pentru a se prezenta pe 1 februarie la audieri în calitate de bănuite, transmite IPN.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările