Ion Ceban a anunţat că îşi va suspenda activitatea în PSRM, dacă va fi ales primar de Chişinău: Mi-am propus să fiu un om apolitic

Ion Ceban a anunţat că îşi va suspenda activitatea în PSRM, dacă va fi ales primar de Chişinău: Mi-am propus să fiu un om apolitic

FOTO presedinte.md

Candidatul socialiştilor la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban, a anunţat joi, 31 mai, în cadrul dezbaterilor electorale de la ProTV, că doreşte să fie „un primar apolitic şi fără implicări de ordin geopolitic”. În acest context, socialistul a semnat un angajament public prin care se obligă să-şi suspende activitatea de membru PSRM pe durata mandatului de primar al Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vreau să fac un anunţ că împreună cu doamna Greceanîi şi cu domnul Dodon am discutat cu Comitetul Executiv Politic. Am luat o decizie că, în momentul în care va fi validat mandatul meu de primar, îmi voi suspenda activitatea în Partidul Socialiştilor”, a declarat Ion Ceban.

Socialistul a subliniat că intenţionează să se orienteze „în exclusivitate pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor”.

„Iar în acest sens vreau să fac şi un angajament public (..) Mă oblig să fiu un primar devotat Capitalei şi orăşenilor, să manifest responsabilitate şi profesionalism în administrarea municipiului Chişinău”, a afirmat Ceban.

Turul II al alegerilor locale anticipate din Chişinău va avea loc duminică, 3 iunie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: