Ion Ceban: Pentru Andrei Năstase este mai convenabil să se afle în stradă decât la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase si Ion Ceban colaj

Pentru liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, primarul ales, dar mandatul căruia nu a fost validat de instanţa de judecată, este mai convenabil să se afle în stradă decât la Primărie, a declarat preşedintele fracţiunii socialiştilor în Consiliul Municipal Chişinău, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Acces direct” de la NTV Moldova.

Potrivit lui Ceban, această situaţie îi convine cel mai mult lui Andrei Năsta pentru că la Primărie acesta ar fi trebuit să lucreze şi să rezolve problemele Chişinăului, transmite IPN.

Consilierul socialist nu exclude că nevalidarea scrutinului ar putea fi o înţelegere între candidatul PPDA şi actuala guvernare. „Eu ştiu că Andrei Năstase nu are ce face la Primărie pentru că nu are nici echipă, nici viziune, nu are nici cunoştinţe. El este singurul câştigător din toată această afacere. Nu exclud că este pusă la cală de comun cu toată lumea asta care se numeşte pro-europeană”, a declarat Ion Ceban.

Drept argument, socialistul aduce faptul că atunci când a pornit în campanie electorală Andrei Năstase avea un rating de 4%, iar acum a ajuns la 40% popularitate împreună cu liderul PAS, Maia Sandu. „Alegerile nu sunt validate, PDM îşi păstrează resursele asupra capitalei, Andrei Năstase nu poartă responsabilitate pentru nimic”, a declarat consilierul PSRM.

Ion Ceban susţine că nevalidarea alegerilor constituie un precedent periculos pentru că i s-ar putea întâmpla acest lucru oricui. „În acest sens, legea este cu adevărat interpretabilă”, spune socialistul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite