Ion Ceban şi Andrei Donică, înregistraţi în cursa electorală pentru Primăria Chişinău

Ion Ceban şi Andrei Donică, înregistraţi în cursa electorală pentru Primăria Chişinău

Candidatul Partidului Socialiştilor, Ion Ceban, şi candidatul Mişcării Profesioniştilor „Speranţa-Надежда”, Andrei Donică, au fost înregistraţi de către Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău (CECEC) în calitate de candidaţi la funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Hotărârea a fost luată în cadrul şedinţei CECEC de sâmbătă, 7 septembrie, transmite IPN.

Printr-o altă hotărâre luată în aceeaşi şedinţă a fost înregistrată lista de candidaţi în Consiliul municipal Chişinău din partea PSRM şi Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда”. PSRM merge în campanie cu o listă de 54 de candidaţi la funcţia de consilieri, iar Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда – cu 26 de persoane.

Totodată, CECEC a înregistrat două grupuri de iniţiativă, eliberându-le liste de subscripţie pentru a strânge semnături în vederea înregistrării candidaturii la funcţia de primar general al municipiului Chişinău a fostului primar general interimar, Ruslan Codreanu, iar la funcţia de consilier a activistului civic, Mihail Bagas.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: