Ion Ceban: „Am votat pentru o Capitală care să fie administrată profesionist”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul socialist la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban, a afirmat duminică, 3 noiembrie, că a votat „pentru un viitor mai bun pentru oraş şi suburbii”, dar şi „pentru o Capitală care să fie administrată profesionist, nu aşa cum a fost până acum”.

„Am votat pentru ca aceste schimbări să vină cât de curând posibil, din prima zi. Vreau ca toţi copiii noştri să aibă condiţii mai bune în grădiniţe şi şcoli. Tinerii să aleagă să înveţe în universităţile din Capitală. Adulţii să aibă locuri de muncă bine plătite, iar cei vârstnici să aibă o viaţă şi un trai destoinic”, a declarat Ion Ceban.

Socialistul a menţionat că a votat pentru drumuri şi trotuare mai bune, pentru parcuri amenajate, pentru ca să nu existe miros neplăcut în Capitală.

Amintim că în primul tur de scrutin, Andrei Năstase a obţinut 31% din voturi, iar Ion Ceban 40,2%. Însă, candidaţii cu cel mai bun scor electoral din primul tur, precum Dorin Chirtoacă (10,1%) sau Octavian Ţîcu (4,76%), au anunţat că îl vor sprijini în turul doi pe Andrei Năstase, pentru că ar fi candidatul proeuropean, în timp ce Ion Ceban, reprezentând partidul lui Igor Dodon, ar promova interesele Rusiei, cel puţin aşa susţin contracandidaţii acestuia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite