Învestirea Guvernului este o distracţie programată în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PLDM Maria Ciobanu crede că investirea Guvernului programată pentru 4 ianuarie 2016 este un joc distractiv. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care menţionează că va vota noua componenţă a Cabinetului de Miniştri, însă îi este teamă că totul va fi doar un joc în care nu va câştiga nimeni.

„Mâine, 04 ianuarie 2016, după masă, ne vom juca puţin în « De-a învestirea Guvernului!». Toate vor fi ca în realitate: cu premier desemnat, cu miniştri în carne şi oase, cu întrebări şi chiar luări de cuvânt. Va fi prezentat şi un Program de activitate a guvernului. Actorii sunt însă atât de diferiţi şi cu interese atât de departe de ceea ce urmează să se joace mâine în Parlament încât teamă mi-e să nu-şi încurce rolurile... Rolul meu este simplu: votez! În rest, jocu-i joc, chiar dacă nu câştigă nimeni, a meritat să te distrezi!”, a postat Maria Ciobanu pe pagina sa.

La final, acesta şi-a pus şi o întrebare retorică, asemănătoare unui proverb cunoscut: „Am totuşi o nedumerire: atunci când ţara arde, merită să te piepteni?”, se întreabă Ciobanu.

Amintim că luni, 4 ianuarie, premierul desemnat, Ion Sturza, va prezenta programul de guvernare şi componenţa Cabinetului de Miniştri în plenul Parlamentului, care se întruneşte într-o şedinţă specială cu această ocazie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite