Ilan Şor: Vlad Filat a fost scos din puşcărie pentru a distruge partidul Maiei Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului „Şor”, deputatul Ilan Şor, aflat în căutare internaţională în dosarul furtului bancar, fiind şi condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare, susţine că ex-premierul Vlad Filat, care la rândul său a fost condamnat la închisoare în urma unui denunţ depus la Procuratură chiar de Ilan Şor, a fost eliberat din închisoare înainte de termen „pentru a distruge partidul Maiei Sandu”.

„Dacă până nu demult era pus la îndoială faptul ieşirii lui Filat la libertate, atunci apariţia acestuia de ieri la Jurnal TV a făcut claritate în legătură cu acest subiect. În emisiune, el a avut comportamentul unui tânăr socialist, care jură credinţă partidului. A fost o prestaţie jalnică, Filat însă şi-a îndeplinit misiunea cu vârf şi îndesat. Şi acesta pare să fie abia începutul. El urmează să comită noi „fapte eroice” – să lovească în eşichierul de dreapta pentru a slăbi poziţiile Maiei Sandu”, a scris Ilan Şor pe pagina sa de Facebook.

Ilan Şor a spus că se bucură că Vlad Filat a fost eliberat, însă a subliniat că „trebuie să înţelegem că el a fost eliberat pentru a rupe voturi în favoarea lui Dodon”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite