Ilan Şor: Vlad Filat a fost scos din puşcărie pentru a distruge partidul Maiei Sandu

Ilan Şor: Vlad Filat a fost scos din puşcărie pentru a distruge partidul Maiei Sandu

Liderul Partidului „Şor”, deputatul Ilan Şor, aflat în căutare internaţională în dosarul furtului bancar, fiind şi condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare, susţine că ex-premierul Vlad Filat, care la rândul său a fost condamnat la închisoare în urma unui denunţ depus la Procuratură chiar de Ilan Şor, a fost eliberat din închisoare înainte de termen „pentru a distruge partidul Maiei Sandu”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dacă până nu demult era pus la îndoială faptul ieşirii lui Filat la libertate, atunci apariţia acestuia de ieri la Jurnal TV a făcut claritate în legătură cu acest subiect. În emisiune, el a avut comportamentul unui tânăr socialist, care jură credinţă partidului. A fost o prestaţie jalnică, Filat însă şi-a îndeplinit misiunea cu vârf şi îndesat. Şi acesta pare să fie abia începutul. El urmează să comită noi „fapte eroice” – să lovească în eşichierul de dreapta pentru a slăbi poziţiile Maiei Sandu”, a scris Ilan Şor pe pagina sa de Facebook.

Ilan Şor a spus că se bucură că Vlad Filat a fost eliberat, însă a subliniat că „trebuie să înţelegem că el a fost eliberat pentru a rupe voturi în favoarea lui Dodon”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: