Ilan Şor: Moldova va fi condamnată la sărăcie, dacă PAS şi Maia Sandu rămân la putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Sor

Preţurile pe care le vedeţi astăzi pe rafturile magazinelor, în septembrie, octombrie, vor creşte de două sau de două ori şi jumătate. Totul se va scumpi. Salariile şi pensiile, însă, nu vor creşte. Avertizarea vine din partea preşedintelui Partidului „ŞOR”, Ilan Şor,  după ce, luni, Biroul Naţional de Statistică a prezentat date cu privire la inflaţie, care arată că, în luna iunie, aceasta a depăşit 31%.

„Ieri, când s-a împlinit un an de la alegerile anticipate, mai exact, de când a pornit bătaia de joc la adresa cetăţenilor moldoveni, Biroul Naţional de Statistică ne-a demonstrat în cifre cum arată vremurile bune promise de impostorii din PAS, câştigătorii scrutinului. În luna iunie, inflaţia în ţara noastră a depăşit 30 la sută. O astfel de catastrofă la guvernare Republica Moldova nu a mai avut din 1999, când la putere era şarlatanul Ion Sturza, cel care dădea salariile în galoşi, situaţie spre care ne îndreptăm cu paşi rapizi. Tot Sturza ne-o prezenta pe Maia Sandu drept mare fenomen politic. Ce înseamnă o inflaţie de peste 30%? Preţurile pe care le vedeţi astăzi pe rafturile magazinelor, în septembrie, octombrie, vor creşte de două sau de două ori şi jumătate. Totul se va scumpi. Salariile şi pensiile, însă, nu vor creşte. Asta înseamnă că Moldova va fi, până în octombrie-noiembrie, condamnată la sărăcie. Oamenii nu vor avea ce să mănânce. Nu mai vorbesc de achitarea facturilor. Maia Sandu şi clica ei de impostori i-au condamnat pe oameni la foame şi îngheţ” a declarat Ilan Şor, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook.

Ilan Şor a adăugat că cei de la guvernare sunt nişte incompetenţi, nu sunt în stare să ofere nicio soluţie pentru această situaţie. Mai mult, dacă PAS şi Maia Sandu vor rămâne la putere, viitorul va fi sumbru.

„În aceste condiţii, eu nu văd o altă soluţie, decât să ne unim cu toţii şi să dăm jos regimul Sandu, care îi condamnă pe oameni la sărăcie, foame, frică şi război. Ratingul Maiei Sandu a coborât la cel mai jos nivel. Oamenii nu mai au încredere în Maia Sandu şi nici în partidul ei. De aceea, îi recomand să plece, să acţioneze măcar odată omeneşte faţă de popor”, a conchis Ilan Şor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite