Ilan Şor: PAS este o mare minciună, locul acestui partid este la gunoi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

PAS este o mare minciună, este ciuma galbenă care a acaparat Republica Moldova. Locul acestui partid este la gunoi, a declarat liderul Partidului ŞOR, Ilan Şor, care a selectat 12 promisiuni din sutele făcute de PAS, dar care niciuna nu a fost îndeplinită, timp de un an de când formaţiunea Maiei Sandu, dar şi Guvernul învestit de acest partid, se află la guvernare.

Într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook, Ilan Şor a declarat că a selectat 12 mari minciuni electorale, cu care PAS a reuşit să înşele vigilenţa cetăţenilor, iar ca urmare a fost votat masiv la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. 

Potrivit lui Ilan Şor, promisiunile sunt cu mult mai multe, dar au fost selectate 12, pentru a arăta că practic fiecare lună din acest an a reprezentat un mare eşec pentru cetăţenii Republicii Moldova. Toate aceste promisiuni au fost aruncate într-un coş de gunoi, în care se afla o pungă de culoare galbenă.

„1. Au promis pensie minimă de 2.000 de lei pe lună, pentru fiecare pensionar. Minciună! La gunoi! 2. Au promis salarii mai mari pentru profesori în baza meritelor şi performanţei. I-au minţit. Aceasta este încă o categorie de oameni care i-au votat pe aceşti nenorociţi şi pe care i-au minţit. 3. Au promis gaz mai ieftin. Gazul a devenit mai scump. Iar în curând, în genere, va dispărea. Şi curentul la fel. 4. Au mai promis depolitizarea Comisiei Electorale Centrale. Minciună dublă. Ne-au minţit pe toţi. Încă o promisiune aruncată în coşul galben de gunoi. 5. O altă promisiune constă în numirea persoanelor în funcţii publice, pe baza unor concursuri deschise şi corecte. E de râs. În aceste funcţii au fost promovate neamurile celor de la PAS. 6. Au promis transparenţă în luarea deciziilor şi în ceea ce priveşte banii publici. Nici nu poate fi vorba despre asta. 7. Au promis oprirea fluxurilor de contrabandă şi bani ilegali. Încă o minciună aruncată la gunoi. 8. Au promis că vor majora salariile medicilor. Stimaţi medici, v-au majorat leafa, astfel încât să trăiţi decent? Încă o minciună. 9. Au promis agricultură performantă! Dimpotrivă, au distrus-o. 10. Au promis, unirea societăţii şi relaţii bune cu toată lumea. Minciună. Nu există relaţii bune cu nimeni. 11. Au promis luptă împotriva corupţiei şi asigurarea unei justiţii independente. Cum s-a luat mită aşa şi se ia. Cât despre justiţie, acest cuvânt pur şi simplu nu există în ţara noastră. 12. Au promis reducerea bugetului Preşedinţiei. Dimpotrivă, acesta a fost majorat”, sunt promisiunile enumerate de Ilan Şor.

În concluzie, spune Ilan Şor, PAS este partidul minciunii, care trebuie să ajungă cât mai curând la groapa de gunoi a istoriei.

„PAS este un partid al minciunii. Cei care îl reprezintă sunt mincinoşi şi laşi. Aşa cum am rupt foile pe care erau scrise promisiunile PAS şi le-am aruncat la coş, foarte curând, la fel ca această pungă de gunoi, acest partid va fi aruncat la gunoi de către popor. De aceea, vă îndemn să plecaţi cu binişorul de la guvernare”, a conchis Ilan Şor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite