Ilan Şor nu are dreptul să părăsească Republica Moldova

Ilan Şor nu are dreptul să părăsească Republica Moldova

Liderul Partidului Şor, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani, nu are dreptul să părăsească Republica Moldova. Precizările au fost făcute de Curtea de Apel Cahul pentru Ziarul de Gardă, în contextul apariţiei în spaţiul public a informaţiei că ex-primarul de Orhei ar fi părăsit ţara, imediat după ce PDM s-a retras de la guvermare.

Curtea de Apel Cahul nu a emis vreo încheiere prin care inculpatului în dosarul fraudei bancare Ilan Şor i-ar fi fost acordată permisiunea de a părăsi teritoriul Republicii Moldova, se arată într-un răspuns pentru ZdG al instanţei.

Igor Dodon a declarat recent că deţine informaţia precum că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, şi preşedintele Partidului Şor, Ilan Şor, au părăsit împreună Republica Moldova, prin Transnistria, înainte ca democraţii să anunţe că se retrag de la guvernare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: