Ilan Şor, despre protestul de duminică: A început demolarea actualei guvernări

Ilan Şor, despre protestul de duminică: A început demolarea actualei guvernări

Deputatul fugar Ilan Şor.

Deputatul fugar Ilan Şor, cel care se numără printre iniţiatorii protestului de duminică, la care au participat mii de cetăţeni, a declarat că odată cu protestul „a început demolarea actualei guvernări”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mulţimea care a ieşit în Piaţa Marii Adunări Naţionale a transmis clar şi răspicat că stăpânii Republicii Moldova sunt cetăţenii săi! Şi că poporul Republicii Moldova nu mai este dispus să rabde. Moldova vrea o viaţă nouă, Moldova vrea anticipate”, a declarat Ilan Şor, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook.

„La un an de guvernare a PAS, constatăm că actualul regim a minţit cetăţenii ţării noastre, a făcut promisiuni goale, a promis vremuri bune, dar aceste vremuri bune au venit doar pentru ei. Pentru cetăţenii obişnuiţi, viaţa a devenit din ce în ce mai grea. În aceste condiţii, suntem obligaţi să demontăm regimul de guvernământ şi să facem tot posibilul pentru a fi organizate alegeri parlamentare anticipate, pentru o viaţă nouă. În caz contrar, din toamnă, oamenii vor muri de foame. La protestul de duminică a fost dat startul demontării actualului regim şi s-a spus stop haosului şi dezmăţului. Suntem convinşi că vor reuşi!”, a adăugat Ilan Şor.

Amintim că mii de oameni s-au adunat duminică în faţa Guvernului de la Chişinău, la o acţiune de protest, organizată de Mişcarea civică „O viaţă nouă”, cerând demisia actualei guvernări şi alegeri anticipate.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările