Ilan Şor, despre protestul de duminică: A început demolarea actualei guvernări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul fugar Ilan Şor.
Deputatul fugar Ilan Şor.

Deputatul fugar Ilan Şor, cel care se numără printre iniţiatorii protestului de duminică, la care au participat mii de cetăţeni, a declarat că odată cu protestul „a început demolarea actualei guvernări”.

„Mulţimea care a ieşit în Piaţa Marii Adunări Naţionale a transmis clar şi răspicat că stăpânii Republicii Moldova sunt cetăţenii săi! Şi că poporul Republicii Moldova nu mai este dispus să rabde. Moldova vrea o viaţă nouă, Moldova vrea anticipate”, a declarat Ilan Şor, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook.

„La un an de guvernare a PAS, constatăm că actualul regim a minţit cetăţenii ţării noastre, a făcut promisiuni goale, a promis vremuri bune, dar aceste vremuri bune au venit doar pentru ei. Pentru cetăţenii obişnuiţi, viaţa a devenit din ce în ce mai grea. În aceste condiţii, suntem obligaţi să demontăm regimul de guvernământ şi să facem tot posibilul pentru a fi organizate alegeri parlamentare anticipate, pentru o viaţă nouă. În caz contrar, din toamnă, oamenii vor muri de foame. La protestul de duminică a fost dat startul demontării actualului regim şi s-a spus stop haosului şi dezmăţului. Suntem convinşi că vor reuşi!”, a adăugat Ilan Şor.

Amintim că mii de oameni s-au adunat duminică în faţa Guvernului de la Chişinău, la o acţiune de protest, organizată de Mişcarea civică „O viaţă nouă”, cerând demisia actualei guvernări şi alegeri anticipate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite