Ilan Şor, despre guvernare: Nişte laşi şi mizerabili. Alegerile sunt un show regizat de mult timp, iar Năstase a fost tras pe sfoară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Primarul de Orhei, Ilan Şor, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, luni, 24 octombrie, în care se arată nemulţumit de faptul că Inna Popenco a fost exclusă din cursa electorală. Edilul a criticat guvernarea şi a numit alegerile un show organizat atât de putere, cât şi de partidele „aşa-numitei opoziţii de dreapta”.

„Pe mine m-au ţinut în arest ca să nu candidez, m-au ţinut în arest ca să nu o pot susţine pe Inna Popenco, m-au ţinut în arest ca să nu pot merge la oameni şi să le spun adevărul. Şi asta nu le-a fost de ajuns.

Bărbaţii duri de la putere au decis să se războiască cu o femeie care, de sine stătător, a încercat să câştige încrederea oamenilor şi să le ofere posibilitatea să aleagă un om care nu este asociat cu actuala putere sau cu interese străine. Ei sunt nişte laşi şi mizerabili, ei i-au luat în râs pe locuitorii Orheiului, iar asta nu va rămâne fără consecinţe. Care a fost vina Innei? Că ea nu este unul dintre candidaţii mascaţi ai puterii? Că pe ea nu o cheamă Maia şi că americanii nu au cerut susţinerea ei? Că ea nu a făcut parte din guvernarea distructivă?

Alegeri în Moldova? Nici nu poate fi vorba. Este un show regizat de mult timp, în care sunt implicaţi cei de la putere, dar şi reprezentanţii aşa-numitei opoziţiei de dreapta. La început, l-au tras pe sfoară pe Năstase, pentru ca să se retragă din cursa electorală, aşa cum el într-adevăr nu a avut vreo înţelegere cu puterea. După care, ei şi-au continuat proiectul elaborat cu mult timp înainte.

Eu nu mi-aş dori să mă pomenesc în locul lui Năstase când va înţelege că a fost tras pe sfoară, dar nici în locul celor care vor merge duminică la vot, iar mai târziu vor afla că au fost folosiţi doar în scenariul diabolic. În ciuda acestui circ electoral, noi vom continua să le ajutăm persoanelor în vârstă, pensionarilor şi veteranilor. Magazinele sociale vor fi deschise şi vor funcţiona în toată ţara. Eu nu le voi permite să-i calce în picioare pe pensionari. Puterea crede că, prin samovolnicia sa, ne-a oprit? 

Dimpotrivă, prin acţiunile lor, ei ne-au transformat într-o adevărată forţă politică. Puterea a treia! Şi noi vom continua lupta noastră. Până la victorie!
Orheieni, fac apel către dumneavoastră să nu mergeţi la vot. Haideţi să le dăm o lecţie regizorilor din umbră ai acestui show electoral!”, a scris Şor prin intermediul avocaţilor săi.

Amintim că Curtea de Apel Chişinău a decis vineri, 21 octombrie, să excludă concurentul electoral Inna Popenco din cursa prezidenţială, ca urmare a solicitării Comisiei Electorale Centrale de a anula decizia de înregistrare a candidatului, pe motiv că a existat o tentativă de corupere a alegătorilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite