Igor Grosu, după întrevederea cu Klaus Iohannis: „M-am bucurat să aud că România va fi alături de noi în realizarea parcursului european”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grosu si Iohannis

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a avut o întrevedere miercuri, 1 septembrie, la Bucureşti, cu preşedintele României, Klaus Iohannis. Igor Grosu a mulţumit şefului statului român pentru ajutorul constant oferit cu multă generozitate pentru cetăţenii moldoveni.

„M-am referit în special la ajutorul acordat pe timpul pandemiei – loturi impunătoare cu echipamente, teste, materiale şi medicamente necesare pentru cetăţenii Republicii Moldova în lupta contra epidemiei de COVID-19; cele peste 500 de mii de doze de vaccin donate de Guvernul de la Bucureşti, cele 6.000 de tone de motorină, care au venit în susţinerea agricultorilor noştri afectaţi de secetă”, a declarat Grosu.

Preşedintele Parlamentului a reiterat că noul Legislativ îşi ia angajamentul de a implementa toată agenda de reforme necesare pentru dezvoltarea de durată a Republicii Moldova, iar ca priorităţi sunt: gestionarea crizei pandemice; redresarea consecinţelor economice şi reforma în domeniului justiţiei.

„M-am bucurat să aud că România va fi alături de noi în realizarea parcursului european. Doar prin eforturi comune vom reuşi să facem lucruri frumoase pentru cetăţenii noştri”, a conchis Igor Grosu.

Menţionăm că Igor Grosu se află într-o vizită oficială la Bucureşti, prima în calitate de şef al Legislativului, la invitaţia Preşedintelui Camerei Deputaţilor a Parlamentului României, Ludovic Orban. Din delegaţia Parlamentului Republicii Moldova mai fac parte alţi zece deputaţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite