Igor Dodon: Noi vom apăra această victorie, nu vă jucaţi cu focul! Mii de oameni mă sună din teritoriu şi mă întreabă când să vină la proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul socialiştilor din Moldova, ales în funcţia de preşedinte al ţării în urma votului din 13 noiembrie, a îndemnat opoziţia de dreapta marţi, 15 noiembrie, la calm. Dodon califică discuţiile despre fraudarea alegerilor ca fiind speculaţii şi le aminteşte oponenţilor politici că alegerile au fost recunoscute, iar el a fost felicitat de mai mulţi preşedinţi de state.

Regret poziţia oponenţilor mei politici care au dat dovadă că încă nu au maturitate politică să recunoască democraţia în Republica Moldova şi incită oamenii la ură, proteste şi nerecunoaşterea alegerilor.

Aceste speculaţii de pe dreapta crează, şi deja apar, un val de contraproteste de pe stânga. Noi şapte ani, partidele promoldoveneşti am aşteptat această victorie. Dacă voi credeţi că noi nu vom apăra această victorie, nu vă jucaţi cu focul. Zeci şi sute de mii de oameni mă sună din teritoriu şi mă întreabă când să vină la proteste, eu nu vreau să fac acest lucru. Eu chem oamenii la linişte, nimeni nu iese la proteste dacă eu nu spun, dar dacă o să spun, să nu vă jucaţi cu focul” a menţionat preşedintele PSRM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite