Igor Dodon, către PSRM: Nu vă grăbiţi să faceţi coaliţie cu PDM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FIOTO presedinte.md
FIOTO presedinte.md

„Eu cred că partidele sunt cele care trebuie să decidă dacă fac sau nu coaliţie. Însă sfatul meu pentru socialişti este să nu se grăbească. Să vadă mai întâi ce se întâmplă în interiorul Partidului Democrat şi să vadă dacă se reformează sau nu”. Astfel răspunde preşedintele Igor Dodon la întrebarea: „Veţi face o coaliţie cu democraţii?”, transmite  IPN.

În cadrul unei noi ediţii a emisiunii „Preşedintele răspunde”, şeful statului a declarat că în cadrul PDM există diferiţi deputaţi, unii fac declaraţii cu care nu este de acord. „Haideţi să mai aşteptăm puţin. Să vedem ce fac democraţii mai departe. Conlucrare este – ei susţin Guvernul, ei susţin iniţiativele, pentru că o bună parte din iniţiativele Guvernului sunt cele pe care le-au promovat şi ei. Şi eu cred că anume din aceste considerente ei susţin Guvernul Chicu”, a menţionat Igor Dodon.

Preşedintele precizează că are dialog cu reprezentanţii PDM cel puţin o dată pe săptămână. Igor Dodon s-a adresat şi foştilor colegi de alianţă, sugerându-le „să nu ardă podurile”, pentru că nu ştiu ce se poate întâmpla în următoarele luni. „În politică totul este posibil. Nu excludeţi revenirea la o anumită etapă la masa de negocieri, inclusiv posibila formare de majorităţi parlamentare”, a mai spus preşedintele.

https://www.ipn.md/ro/igor-dodon-catre-psrm-nu-va-grabiti-sa-faceti-7965_1071186.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite