Igor Dodon: PSRM nu are alternativă decât să preia puterea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Socialiştilor va juca un rol important în istoria Republicii Moldova, poate cel mai important rol pe care l-a avut vreodată un partid în procesul de dezvoltare a ţării. Sunt aşteptări ale preşedintelui Igor Dodon care, până să devină sef al statului, a condus formaţiunea. Într-un mesaj postat cu prilejul aniversarii a 21-a a partidului, Igor Dodon menţionează că PSRM este obligat să învingă la următoarele parlamentare, transmite IPN.

Potrivit lui Igor Dodon, aceşti 21 de ani au fost cu bune şi rele. A fost un drum lung, iar astăzi PSRM este formaţiunea care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor.

„În scurt timp, ţara va trece prin alegeri parlamentare. PSRM e pur şi simplu obligat să învingă în aceste alegeri pentru a da o nouă şansă de viitor Republicii Moldova şi eu sunt convins că anume aşa şi se va întâmpla. PSRM nu are alternativă decât să preia puterea şi să pună capăt dezmăţului care e în întreaga ţară de ani buni de zile”, a scris Igor Dodon.

Preşedintele mai crede că PSRM are capacitatea de a conduce eficient Republica Moldova şi de a asigura un nivel înalt de bunăstare cetăţenilor, aşa cum îl merită ei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite