Igor Dodon, predicţii pentru următorii ani: Rusia şi China sunt ţările care au viitor. În UE situaţia se va înrăutăţi

Igor Dodon, predicţii pentru următorii ani: Rusia şi China sunt ţările care au viitor. În UE situaţia se va înrăutăţi

Igor Dodon FOTO TASS

Ex-preşedintele Igor Dodon consideră că Republica Moldova trebuie să-şi aprofundeze relaţiile cu Federaţia Rusă şi China, deoarece anume aceste două state „au viitor”. Dodon afirmă că această ipoteză se va adeveri în următorii patru-cinci ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dacă este să vorbim despre viitor, despre perspective, consider că Federaţia Rusă şi alte ţări, China, tot ceea ce ţine de spectrul ăsta din Euroasia, acestea au viitor. E vorba despre câţiva ani, patru - cinci ani, o să vedeţi. Ceea ce se întâmplă în UE în ultimul timp - pleacă mai multe ţări, mai mulţi migranţi. Mai multe ţări membre UE spun că nu sunt de acord cu politica Bruxelles-ului. Toate aceste lucruri o să crească şi confruntările o să se ducă mai departe. Situaţia o să se înrăutăţească”, a declarat Igor Dodon în emisiunea sa de vineri, de pe Facebook. 

Fostul şef de stat a spus că UE nu se va extinde în următorii ani, iar Moldova nu are şanse să devină membru UE: „Ajunge visurile acestea”.

„Viitorul, acceptaţi sau nu acceptaţi, o să vină din partea cealaltă (Rusia, China), nu din partea UE”, a mai spus Dodon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările