Igor Dodon, predicţii pentru următorii ani: Rusia şi China sunt ţările care au viitor. În UE situaţia se va înrăutăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon FOTO TASS
Igor Dodon FOTO TASS

Ex-preşedintele Igor Dodon consideră că Republica Moldova trebuie să-şi aprofundeze relaţiile cu Federaţia Rusă şi China, deoarece anume aceste două state „au viitor”. Dodon afirmă că această ipoteză se va adeveri în următorii patru-cinci ani.

„Dacă este să vorbim despre viitor, despre perspective, consider că Federaţia Rusă şi alte ţări, China, tot ceea ce ţine de spectrul ăsta din Euroasia, acestea au viitor. E vorba despre câţiva ani, patru - cinci ani, o să vedeţi. Ceea ce se întâmplă în UE în ultimul timp - pleacă mai multe ţări, mai mulţi migranţi. Mai multe ţări membre UE spun că nu sunt de acord cu politica Bruxelles-ului. Toate aceste lucruri o să crească şi confruntările o să se ducă mai departe. Situaţia o să se înrăutăţească”, a declarat Igor Dodon în emisiunea sa de vineri, de pe Facebook. 

Fostul şef de stat a spus că UE nu se va extinde în următorii ani, iar Moldova nu are şanse să devină membru UE: „Ajunge visurile acestea”.

„Viitorul, acceptaţi sau nu acceptaţi, o să vină din partea cealaltă (Rusia, China), nu din partea UE”, a mai spus Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite