Igor Dodon a plecat într-o nouă vizită în Federaţia Rusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Igor Dodon a anunţat marţi, 4 august, că întreprinde o vizită scurtă la Moscova, unde intenţionează să aibă o serie de întrevederi cu oficiali ruşi pentru „a discuta aspecte legate de intensificarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-ruse în toate domeniile de interes comun”.

„Astfel, planific să discut cooperarea în domeniul economic, facilitarea exportului mărfurilor noastre pe piața rusă, reluarea negocierilor cu Federația Rusă în privința creditului de circa 200 de milioane de euro, posibilitățile de susținere a diasporei moldovenești în Federația Rusă și altele”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Anunţul lui Igor Dodon vine după ce primarul de Bălţi, Renato Usatîi, a comunicat că preşedintele ţării a plecat la Moscova, luni seara, pentru a-i convinge pe cei care stau în spatele lui să-i ofere şi de această dată sprijin la prezidenţiale, pentru că dânsul ar porni cu prima şansă. Renato Usatîi a afirmat, într-o postare pe Facebook, că şeful statului nu este conştient de faptul că cei care îl conduc din Federaţia Rusă înţeleg că el nu ar avea şanse de victorie la prezidenţiale şi că aceştia nu-i vor mai oferi sprijin.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite