Igor Dodon, mesaj pentru Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naţionale a României: „Exprim gratitudine pentru asistenţa valoroasă oferită de România”

Igor Dodon, mesaj pentru Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naţionale a României: „Exprim gratitudine pentru asistenţa valoroasă oferită de România”

FOTO colaj Adevărul

Preşedintele Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare omologului său de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Naţionale a României. Şeful statului i-a urat preşedintelui român „cele mai sincere felicitări, însoţite de alese urări de bunăstare şi prosperitate pentru poporul român”.

„Cu această frumoasă ocazie, exprim gratitudine pentru asistenţa valoroasă oferită de România, care aduce beneficii importante pentru cetăţenii Republicii Moldova şi pentru dezvoltarea durabilă a ţării”, a declarat Igor Dodon.

Preşedintele moldovean a subliniat că mizează „şi pe viitor pe un dialog constructiv şi o cooperare bilaterală multidimensională în scopul realizării obiectivelor strategice de modernizare asumate de Republica Moldova”. 

„În acest context, am ferma convingere şi diversificarea raporturilor bilaterale dintre statele noastre. Reiterând urările de succes continuu Dumneavoastră şi întregului popor român, Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, expresia deosebitei mele consideraţii”, a încheiat Dodon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările