Igor Dodon, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis: Doresc să remarc disponibilitatea pentru consolidarea relaţiilor dintre ambele state

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Preşedintele, Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu prilejul zilei sale de naştere. Şeful statului i-a adresat omologului său român „cele mai sincere felicitări, împreună cu alese urări de bine”.

„Aniversarea pe care o marcaţi este o ocazie specială pentru a-mi exprima convingerea că parteneriatul existent între Republica Moldova şi România va cunoaşte, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică continuă, fortificându-se în spiritul reciprocităţii, în beneficiul popoarelor noastre”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele moldovean a spus că doreşte să remarce disponibilitatea ţării „pentru consolidarea pe mai departe a relaţiilor dintre ambele state, care au la bază afinităţile culturale, lingvistice şi istorice, precum şi pentru aprofundarea dialogului bilateral constructiv, axat pe diplomaţie, întru realizarea plenară a obiectivelor comune”.

„Reiterând felicitările, alături de urările de sănătate deplină, bucurii, viaţă lungă şi mult spor în activitatea Dumneavoastră de înaltă responsabilitate, Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, asigurările distinsei mele consideraţii”, a încheiat Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite