Igor Dodon, Maia Sandu şi Zinaida Greceanîi au stabilit priorităţile guvernării pentru următoarele săptămâni

Igor Dodon, Maia Sandu şi Zinaida Greceanîi au stabilit priorităţile guvernării pentru următoarele săptămâni

Conducerea Republicii Moldova, în frunte cu preşedintele Igor Dodon, premierul Maia Sandu şi speakerul Zinaida Greceanîi a organizat o şedinţă comună vineri, 12 iulie, la care au participat şi membrii Guvernului, dar şi fracţiunea PSRM. Scopul evenimentul a fost de „a trece în revistă principalele activităţi desfăşurate pe parcursul perioadei care s-a scurs de la preluarea guvernării”.

„În această perioadă, eforturile guvernului s-au axat pe soluţionarea problemelor grave moştenite de la fostul guvern. Totodată, în cadrul şedinţei s-au discutat priorităţile executivului şi coaliţiei de guvernare pentru următoarele săptămâni”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit şefului statului, printre cele mai importante subiecte abordate în cadrul reuniunii se enumeră: „necesitatea rectificării bugetului; acţiuni cu caracter social, menite sa sporească nivelul de protecţie socială, situaţia în economie, sectorul energetic, şi alte domenii importante”.

„Întrunirile în acest format vor fi organizate cu regularitate, pentru a asigura conlucrarea eficientă a guvernului şi majorităţii parlamentare”, a mai spus Dodon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: