Igor Dodon, Maia Sandu şi Zinaida Greceanîi au stabilit priorităţile guvernării pentru următoarele săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu si Igor Dodon presedinte.md

Conducerea Republicii Moldova, în frunte cu preşedintele Igor Dodon, premierul Maia Sandu şi speakerul Zinaida Greceanîi a organizat o şedinţă comună vineri, 12 iulie, la care au participat şi membrii Guvernului, dar şi fracţiunea PSRM. Scopul evenimentul a fost de „a trece în revistă principalele activităţi desfăşurate pe parcursul perioadei care s-a scurs de la preluarea guvernării”.

„În această perioadă, eforturile guvernului s-au axat pe soluţionarea problemelor grave moştenite de la fostul guvern. Totodată, în cadrul şedinţei s-au discutat priorităţile executivului şi coaliţiei de guvernare pentru următoarele săptămâni”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit şefului statului, printre cele mai importante subiecte abordate în cadrul reuniunii se enumeră: „necesitatea rectificării bugetului; acţiuni cu caracter social, menite sa sporească nivelul de protecţie socială, situaţia în economie, sectorul energetic, şi alte domenii importante”.

„Întrunirile în acest format vor fi organizate cu regularitate, pentru a asigura conlucrarea eficientă a guvernului şi majorităţii parlamentare”, a mai spus Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite