Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naţionale a României: Am ferma convingere că vom menţine un dialog politic activ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Klaus Iohannis foto colaj

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe omologul său român, Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Naţionale a României. Preşedintele moldovean a adresat în numele poporului său cele mai sincere şi cordiale felicitări, însoţite de urări de pace şi prosperitate pentru români.

„Am ferma convingere că şi pe viitor vom menţine un dialog politic activ,  iar raporturile de prietenie şi colaborare existente între ţările noastre  vor continua să se dezvolte şi să se consolideze pe multiple planuri, spre  beneficiul  ambelor  state”, a menţionat Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Şeful statului a precizat că foloseşte această ocazie pentru a-şi exprima aprecierea pentru caracterul constructiv al relaţiilor tradiţionale de prietenie şi cooperare moldo-române, bazate pe principii de parteneriat şi susţinere reciprocă.

„Totodată,  ţin să vă aduc sincere mulţumiri pentru sprijinul consecvent acordat  de România întru realizarea proceselor de modernizare a Republicii Moldova”, a adăugat Dodon

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite