Igor Dodon, după ce Ion Ceban a fost ales în funcţia de primar: „Niciun fel de euforie, oamenii aşteaptă rezultate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Ion Ceban

Preşedintele Igor Dodon a declarat că odată cu victoria socialistului Ion Ceban în alegerile din Chişinău „începe o filă nouă, pozitivă, în istoria modernă a oraşului”.

„Eu vreau să-l felicit pe domnul Ceban cu rezultatul pe care l-a obţinut, dar în acelaşi timp vreau să-i spun că niciun fel de euforie nu trebuie să fie, pentru că dumnealui trebuie să fie primarul tuturor chişinăuienilor. Liniştit, calm, sunt ferm convins că cei care nu au votat pentru Ion Ceban, la fel vor ca lucrurile în Chişinău să se mişte spre bine”, a afirmat Igor Dodon într-un briefing de presă. 

Igor Dodon a menţionat că Ion Ceban trebuie imediat să înceapă să rezolve problemele Capitalei şi mai puţin să sărbătorească victoria.

„Niciun fel de euforie, oamenii aşteaptă rezultate, lucruri bune pentru Chişinău”, a spus Dodon. 

De asemenea, preşedintele l-a îndemnat pe Ion Ceban să nu facă politică la Primărie: „Oamenii nu vor geopolitică, vor să se schimbe lucrurile spre bine.”

Amintim că, în turul doi al alegerilor din Chişinău, socialistul Ion Ceban a obţinut 52,5% din voturi, iar candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase - 47,5%.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite