Igor Dodon, într-o nouă vizită de lucru în Federaţia Rusă: „Nimeni nu va reuşi să distrugă relaţiile noastre frăţeşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO kremlin.ru
FOTO kremlin.ru

Igor Dodon a anunţat că întreprinde în aceste zile o vizită de lucru în Federaţia Rusă – la Moscova şi Sankt-Petersburg. Şeful statului se va întâlni cu preşedintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, dar şi va ţine un discurs la şedinţa în plen a Dumei de Stat a Federaţiei Ruse.

„De asemenea, sunt planificate întrevederi cu reprezentanţii conducerii de vârf a Federaţiei Ruse, inclusiv cu Dmitri Kozak, vicepremier, reprezentant special al preşedintelui Federaţiei Ruse pentru dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu Republica Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele va participa la şedinţa şedinţa Consiliului Economic Moldo-Rus, unde se va discuta modul în care sunt realizate înţelegerile obţinute la Forumul Economic Moldo-Rus, desfăşurat la Chişinău, în luna septembrie, precum şi vom trasa planurile pentru anul viitor.

În plus, Dodon va avea întrevederi cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti: pe data de 24 noiembrie - la Moscova, iar pe 25 noiembrie - la Sankt Petersburg.

„Federaţia Rusă a fost, este şi va fi un partener strategic al Republicii Moldova. Nimeni nu va reuşi să distrugă relaţiile noastre frăţeşti, spirituale, culturale şi economice, pe care popoarele noastre le-au construit de-a lungul secolelor”, a accentuat preşedintele.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite