Igor Dodon şi intoleranţa sa faţă de homosexuali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon, şi-a exprimat din nou intoleranţa faţă de persoanele cu orientare sexuală netradiţională. Totodată, el se opune justiţiei juvenile şi educaţiei sexuale în şcoli.

Socialistul consideră că ideologii ideii de globalizare îşi doresc distrugerea familiei tradiţionale şi a valorilor familiale, precum şi lichidarea din legislaţiile naţionale a noţiunilor de căsătorie şi familie. În viziunea politicianului promovarea toleranţei faţă de homosexuali duce la slăbirea suveranităţilor statelor naţionale.

Igor Dodon a declarat că, prin intermediul justiţiei juvenile, de fapt, s-ar dori antagonizarea relaţiei dintre copii şi părinţi: „Justiţia juvenilă reprezintă un sistem privatizat de comerţ cu copiii”.

Preşedintele PSRM se află în aceste zile în oraşul Tbilisi, unde participă la un Congres Mondial al Familiilor. Subliniem faptul că sâmbătă, 14 mai, Igor Dodon s-a aflat printre participanţii unui marş, alături de preoţi si enoriaşi ai Bisericii Ortodoxe, în frunte cu Mitropolitul Vladimir. Aceştia se pronunţau împotriva Legii privind asigurarea egalităţii şi pentru susţinerea familiei tradiţionale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite