Igor Dodon, după ce a fost înregistrat în cursa electorală: „Nu voi participa la dezbaterile televizate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Igor Dodon a fost înregistrat în cursa electorală pentru prezidenţialele din 1 noiembrie. Imediat, într-o postare pe Facebook, preşedintele ţării a venit cu un mesaj către cetăţeni în care a anunţat că nu va participa la dezbateri electorale în primul tur de scrutin.

„Vă anunț că pentru întreaga durată a turului I, nu voi participa la dezbaterile televizate, fiindcă prioritatea mea este comunicarea directă cu oamenii. Le voi lăsa concurenților electorali prilejul să vorbească ce vor și cum vor la televizor. Eu unul voi vorbi în sate, în orașe, la întreprinderi, în piețe și străzi. Voi fi printre cetățeni”, a declarat Igor Dodon.

Şeful statului a menţionat că intrarea în campania electorală nu va modifica semnificativ regimul său de activitate pe care l-a avut până acum.

„În aceste alegeri, eu voi continua să le explic oamenilor care sunt problemele țării, care sunt soluțiile pe care le-am aplicat, ce rezultate am dobândit, ce nemulțumiri încă mă frământă, ca șef de stat, ce planuri și speranțe am pentru viitorul Moldovei”, a afirmat Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite