Igor Dodon a devenit socialist cu acte-n regulă. „Filat și Lupu s-au angajat s-o voteze pe Greceanîi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ex-comunistul Igor Dodon
Ex-comunistul Igor Dodon

Fostul comunist Igor Dodon a anunțat astăzi că a devenit membru al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM).

Deputatul își propune să modernizeze această formațiune și este sigur că socialiștii vor fi prezenți în viitorul legislativ.

„Partidul Socialiștilor va fi o nouă forță de centru-stânga, cu valori social orientate, o echipă de profesioniști, de stataliști", a declarat Dodon.

În a doua jumătate a lunii decembrie, va avea loc congresul PSRM, când vor avea loc mai multe schimbări în conducerea partidului care-i găzduiește pe toți fugarii din Partidul Comuniștilor.

Dodon refuză în continuare să voteze un candidat al Alianței pentru Integrare Europeană și insistă pe o persoană neafiliată politic. El a dezvăluit că atât Marian Lupu, cât și Vlad Filat s-au angajat în discuțiile cu el să sprijine candidatura Zinaidei Greceanîi. Totodată, și-a acuzat foștii colegi comuniști din consiliul municipal Chișinău că sunt „impotenți“, deși au majoritatea în for. „Înțelegerile dintre Voronin și Ghimpu în Parlament se vor vede în curând și la primărie“, a spus deputatul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite