Igor Dodon cere demisia Corinei Fusu

Igor Dodon cere demisia Corinei Fusu

Deranjat de circulara emisă de ministrul Educaţiei cu privire la organizarea unor acţiuni consacrate celor 99 de ani de la unirea Basarabiei cu România, preşedintele Igor Dodon a solicitat premierului demiterea Corinei Fusu. Declaraţii în acest sens au fost făcute de către şeful statului la întrevederea în format lărgit cu mass-media de marţi seara, 28 martie, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele a întrebat dacă ministrul Corina Fusu nu cumva „încurcă biroul Partidului Liberal cu instituţiile şcolare”. Igor Dodon a mai spus că orice acţiune de subminare, care duce la lichidarea statalităţii, este anticonstituţională.
 
„De aceea eu cer domnului prim-ministru să iniţieze această demisie. Nu va iniţia, să ştim atunci foarte clar poziţia domnului Filip faţă de unionişti. E în cârdăşie cu dânşii sau se teme de Ghimpu? Se teme de Ghimpu? Păi Ghimpu o să vă şantajeze aşa şi o să vă pună să săriţi cu capul într-o fântână, o să faceţi, numai pentru ca să aveţi voturile lui pentru uninominal (proiectul cu privire la modificarea sistemului electoral, n.r.)?”, a declarat Igor Dodon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările