Igor Dodon cere demisia Corinei Fusu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deranjat de circulara emisă de ministrul Educaţiei cu privire la organizarea unor acţiuni consacrate celor 99 de ani de la unirea Basarabiei cu România, preşedintele Igor Dodon a solicitat premierului demiterea Corinei Fusu. Declaraţii în acest sens au fost făcute de către şeful statului la întrevederea în format lărgit cu mass-media de marţi seara, 28 martie, transmite IPN.

Preşedintele a întrebat dacă ministrul Corina Fusu nu cumva „încurcă biroul Partidului Liberal cu instituţiile şcolare”. Igor Dodon a mai spus că orice acţiune de subminare, care duce la lichidarea statalităţii, este anticonstituţională.

„De aceea eu cer domnului prim-ministru să iniţieze această demisie. Nu va iniţia, să ştim atunci foarte clar poziţia domnului Filip faţă de unionişti. E în cârdăşie cu dânşii sau se teme de Ghimpu? Se teme de Ghimpu? Păi Ghimpu o să vă şantajeze aşa şi o să vă pună să săriţi cu capul într-o fântână, o să faceţi, numai pentru ca să aveţi voturile lui pentru uninominal (proiectul cu privire la modificarea sistemului electoral, n.r.)?”, a declarat Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite