Igor Dodon a avut o întrevedere cu Prinţul de Monaco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Preşedintele Igor Dodon şi Prinţul de Monaco Albert al II-lea au făcut un schimb de păreri despre relaţiile bilaterale şi elementele colaborării politice, diplomatice şi economice între Republica Moldova şi Monaco. După întrevederea celor doi oficiali, şeful statului şi-a exprimat speranţa că experienţa Monaco va permite Republicii Moldova să creeze condiţii economice şi fiscale benefice pentru atragerea investitorilor străini, transmite IPN.

„Am venit cu propunerea către Alteţa Sa de a veni într-o vizită oficială în următoarele luni la invitaţia preşedintelui Republicii Moldova pentru a semna proiecte economice concrete”, a spus Igor Dodon.

Prinţul Albert al II-lea a declarat la rândul său că delegaţia pe care o conduce a rămas foarte încântată de vizita în Republica Moldova şi a depistat aici o ţară cu potenţial enorm de investiţii. „Noi vrem să jucăm un rol pe cât posibil de important în proiecte viitoare, în diferite domenii. Plecăm cu amintiri foarte bune despre Moldova şi vă mulţumesc pentru invitaţie. Voi fi fericit să revin pentru a continua relaţiile noastre”, a spus Prinţul de Monaco, subliniind că reprezentanţii mediului de afaceri şi ai Consiliului economic au fost foarte încântaţi de dialogul avut la Chişinău cu partenerii moldoveni.

De asemenea, oficialul străin a spus că există condiţii pentru o relaţie durabilă pe partea economică, dar şi în alte domenii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite