Igor Dodon a avut o discuţie telefonică cu Klaus Iohannis

Igor Dodon a avut o discuţie telefonică cu Klaus Iohannis

Igor Dodon a avut o convorbire telefonică miercuri, 26 iunie, cu preşedintele României, Klaus Iohannis. Igor Dodon a anunţat că a trecut în revistă întreaga agendă a relaţiilor bilaterale moldo-române, remarcînd necesitatea aprofundării acestora.

„Am constatat cu satisfacţie intensificarea contactelor la toate nivelurile şi în toate domeniile de interes comun. Am remarcat faptul că România este partenerul comercial principal al Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.
 
Preşedintele moldovean a  exprimat recunoştinţă partenerilor români pentru sprijinul acordat Republici Moldova în mai multe domenii. „Sunt ferm convins că dialogul nostru strategic va fi impulsionat după formarea majorităţii parlamentare şi a Guvernului de la Chişinău”, a spus Dodon.
 
La finele convorbirii preşedintele moldovean a reiterat invitaţia pentru Klaus Iohannis de a întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: