„Băieţi, de unde v-aţi luat voi aşa deştepţi?” Dodon îi promite lui Năstase că nu va ajunge în funcţia de preşedinte al Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon l-a asigurat pe liderul PPDA, Andrei Năstase, că acesta nu va ajunge în funcţia de preşedinte al Parlamentului, asta după ce Blocul ACUM le-a propus Socialiştilor să sprijine candidatura lui Andrei Năstase la funcţia de speaker, iar a Maiei Sandu la cea de prim-ministru.

„Băieţi, dar de unde v-aţi luat voi aşa deştepţi? Oamenii poate cred altfel? De aceea, eu vreau să le spun foarte clar: Andrei Năstase nu va fi speaker al Parlamentului şi să nu viseze în zadar. Poate va fi prim-ministru, dacă se înţeleg cu Maia Sandu, în caz că fac coaliţie cu Socialiştii. Dacă nu, atunci se va merge la alegeri parlamentare anticipate”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

Dodon a precizat că Socialiştii insistă pe formarea unei alianţe cu Blocul ACUM, în care funcţia de speaker să aparţine Socialiştilor, iar cea de premier - Blocului ACUM. În caz contrar, potrivit lui Dodon, se va merge la anticipate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite