„Băieţi, de unde v-aţi luat voi aşa deştepţi?” Dodon îi promite lui Năstase că nu va ajunge în funcţia de preşedinte al Parlamentului

„Băieţi, de unde v-aţi luat voi aşa deştepţi?” Dodon îi promite lui Năstase că nu va ajunge în funcţia de preşedinte al Parlamentului

Igor Dodon l-a asigurat pe liderul PPDA, Andrei Năstase, că acesta nu va ajunge în funcţia de preşedinte al Parlamentului, asta după ce Blocul ACUM le-a propus Socialiştilor să sprijine candidatura lui Andrei Năstase la funcţia de speaker, iar a Maiei Sandu la cea de prim-ministru.

„Băieţi, dar de unde v-aţi luat voi aşa deştepţi? Oamenii poate cred altfel? De aceea, eu vreau să le spun foarte clar: Andrei Năstase nu va fi speaker al Parlamentului şi să nu viseze în zadar. Poate va fi prim-ministru, dacă se înţeleg cu Maia Sandu, în caz că fac coaliţie cu Socialiştii. Dacă nu, atunci se va merge la alegeri parlamentare anticipate”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

Dodon a precizat că Socialiştii insistă pe formarea unei alianţe cu Blocul ACUM, în care funcţia de speaker să aparţine Socialiştilor, iar cea de premier - Blocului ACUM. În caz contrar, potrivit lui Dodon, se va merge la anticipate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: