Igor Dodon afirmă că PDM pregăteşte excluderea Socialiştilor din alegeri: Nu vom avea altă opţiune decât să ieşim masiv în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon susţine că în ultima vreme, la Chişinău, se petrec mai multe evenimente care îl fac să creadă că guvernarea pregăteşte excluderea Socialiştilor din alegeri. În acest sens, preşedintele a cerut cetăţenilor să fie foarte vigilenţi, iar la apelul său să iasă în stradă.

Igor Dodon a anunţat că Parlamentul a decis să convoace o nouă şedinţă, joi, cu câteva zile înainte de alegeri, unde s-ar urmări anumite acţiuni împotriva sa sau a PSRM.

Dodon s-a adresat către cetăţeni şi le-a spus, într-un Live pe Facebook, că joi iar putea chema să vină la Chişinău pentru „a pune punct înainte de alegeri”.

„Dacă vor merge la scoaterea din alegeri a celei mai importante forţe politice, ce opţiuni vom avea? Eu nu vreau dezordine, dar ce să facem? Să dăm mâinele jos? Oamenii nu ne vor înţelege. Îndemn oamenii să fie gata în zilele următoare pentru orice scenariu”, a declarat Igor Dodon, subliniind că va scoate lumea în tradă şi va pleda pentru nerecunoaşterea alegerilor parlamentare, dacă PSRM va fi exclus din cursă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite