Ghimpu: Partidul Liberal va avea candidatul său la prezidenţiale

Ghimpu: Partidul Liberal va avea candidatul său la prezidenţiale

FOTO Alexandru Tarlev

Partidul Liberal (PL) va avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale, dar deocamdată încă nu a decis cine va fi acesta, a declarat preşedintele PL, Mihai Ghimpu, la Radio Moldova, transmite IPN.

„Încă nu am decis cine va fi candidatul nostru, este prematur. Dar la sigur că vom avea candidatul nostru pentru funcţia de preşedinte. Deja s-au făcut speculaţii că ne-am fi înţeles cu cineva. Nu este aşa”, a precizat Ghimpu.
 
Preşedintele PL s-a arătat convins că vor exista două tururi de alegeri prezidenţiale. „În primul tur cred că vor fi 10-12 candidaţi. În cel de al doilea tur vor rămâne doi candidaţi şi atunci se va da bătălia cea mare”, a declarat liderul liberal.
 
Mihai Ghimpu s-a declarat împotriva reducerii numărului de deputaţi în Parlament, iniţiativă a Platformei „DA”. „Nu-i problema că avem mulţi deputaţi. Problema e că mulţi din ei sunt hoţi”, a declarat Ghimpu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: