Ghimpu infirmă că există vreo înţelegere între el şi Plahotniuc: Faceţi-vă cruce. Eu sunt independent şi nu mă vând VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a menţionat joi, 6 aprilie, că în spatele plecării celor doi deputaţi din formaţiunea pe care o conduce, fiind vorba de Artur Gutium şi Vladimir Cernat, nu este vreo înţelegere ascunsă între el şi preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, sugerând că cei doi au fost convinşi să plece contra unor sume de bani, odată ce guvernarea şi-a asumat calea integrării europeane.

„Eu cum am fost un om independent şi un politician independent aşa şi am rămas. Eu şi PL luăm decizii aşa cum considerăm noi, cum ne e programul, cum e votul dat de cetăţeni şi nu cum vrea cineva. Eu cred că am destule exemple în viaţa mea politică să fiţi de acord cu ce vp spun eu. Ghimpu nu se vinde, nu se cumpără şi nu se înţelege cu nimeni atunci când este vorba de cauză. Pentru mine cauza şi oamenii sunt mai importanţi decât mandatul, funcţia de preşedinte de ţară, de Europa, de ce doriţi. Păcat că unii gândiţi în felul ăsta”, a declarat Ghimpu în cadrul unei conferinţe de presă.

Amintim că deputaţii liberali Vladimir Cernat şi Artut Gutium au anunţat miercuri, 5 aprilie, că părăsesc formaţiunea PL şi s-au declarat independenţi. EI şi-au motivat decizia prin faptul că i-a nemulţumit felul în care a fost exclus Anatol Şalaru din partid.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite