Gheorghe Petic ar putea candida pentru funcţia de primar de Ungheni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO jurnal.md
FOTO jurnal.md

Preşedintele organizaţiei teritoriale Ungheni a Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Gheorghe Petic, va fi candidatul formaţiunii pentru funcţia de primar de Ungheni, în alegerile locale generale din 20 octombrie.

Totuşi, fostul poliţist de frontieră a precizat că această decizie încă nu a fost coordonată cu formaţiunea condusă de Maia Sandu, PAS.

„Nu este o candidatură care este bătută în cuie. Avem cu toţii de discutat cu organizaţia teritorială a Partidului Acţiune şi Solidaritate. Colegii mei sunt destul de flexibili, cooperanţi, deschişi. Urmează să vedem şi alte candidaturi. Vreau să le mulţumesc colegilor pentru încredere, pentru că a fost şi pentru mine o decizie foarte complicată”, a declarat Gheorghe Petic într-un Live pe Facebook.

Amintim că fostul poliţist de frontieră Gheorghe Petic a fost eliberat din arest pe 19 iulie, în urma unei decizii luate de judecătorii Curţii de Apel Chişinău. De asemenea, magistraţii au hotărât că dosarul acestuia, în care Petic este învinuit de viol, să fie trimis la rejudecare.

Gheorghe Petic, cel care a făcut mai multe dezvăluiri privind schemele de contrabandă cu ţigări de la frontiera moldo-română, a fost condamnat pe 20 martie curent, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, pentru viol. 

Gheorghe Petic se declară nevinovat şi acuză că dosarul penal i-a fost fabricat la comanda lui Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite