Gheorghe Petic, eliberat din detenţie. Curtea de Apel Chişinău a trimis dosarul la rejudecare

Gheorghe Petic, eliberat din detenţie. Curtea de Apel Chişinău a trimis dosarul la rejudecare

Fostul poliţist de frontieră Gheorghe Petic a fost eliberat din arest în seara de vineri, 19 iulie, în urma unei decizii luate de judecătorii Curţii de Apel Chişinău. De asemenea, magistraţii au hotărât că dosarul acestuia, în care Petic este învinuit de viol, să fie trimis la rejudecare.

În cadrul şedinţei a fost audiată şi partea vătămată, care a fost adusă silit în faţa instanţei, pe motiv că a refuzat să se prezinte benevol. Avocaţii lui Petic au declarat presei că femeia a făcut mai multe declaraţii divergente astăzi, faţă de cele făcute anterior.

Gheorghe Petic are interdicţie de a părăsi ţara.

Fostul poliţist de frontieră Gheorghe Petic, cel care a făcut mai multe dezvăluiri privind schemele de contrabandă cu ţigări de la frontiera moldo-română, a fost condamnat  miercuri, 20 martie, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, pentru viol. De asemenea, Gheorghe Petic va o achita o amendă în sumă de 30.000 de lei.

Gheorghe Petic se declară nevinovat şi acuză că dosarul penal i-a fost fabricat la comanda lui Vlad Plahotniuc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: